Trekpaardenwereld

 

Boerencamping Zeeland

Kamperen bij de boer doet u bij Boerencamping de Paardenwei!

Een unieke boerderij beleving op onze boerencamping in Zeeland, met voor de liefhebber heel veel pony en paardenplezier. Boerencamping de Paardenwei is gevestigd in Oostburg, een mooi dorpje in Zeeuws Vlaanderen, op nog geen 10 minuten emt de auto gelegen van het strand. Benieuwd wat onze boerderijcamping nog meer te bieden heeft?  

Wat Boerencamping de Paardenwei u te bieden heeft..

Elke morgen bakken wij verse broodjes op onze boerencamping. Ook is er een gezellige ontvangstruimte, ruime camping plaatsen met 16 amp. stroomvoorziening en een binnenspeelplaats voor de kinderen. Daarbij kunt u gebruikmaken van ons nieuwe sanitair gebouw en gratis Wifi. Ook is er, in het seizoen, dagelijks (m.u.v. zondag) pony entertainment voorzien. Kortom, alles voor een onbezorgde vakantie bij de boer!

Kamperen in luxe bij Boerencamping de Paardenwei

Zelf geen tent of caravan? Of kiest u juist liever voor het comfort en de luxe van thuis? Ook dan kunt u bij onze paardencamping in Zeeland terecht. U kunt kiezen uit : 

Zo bent u van alle gemakken voorzien, maar zodra u buiten stapt ervaart u alsnog het ware campinggevoel! Bij alle verhuur accommodaties kunt u ook ontbijt, lakens en handdoeken bijboeken. 

Even heerlijk tot rust komen

Ook voor de ultieme rust trekt u naar Zeeuws-Vlaanderen. De bijzondere natuurgebieden zijn gevarieerd en bieden unieke flora en fauna. Geen treinen en snelwegen maar toch goed bereikbaar en nagenoeg filevrij. Dít is de ruimte en de omgeving die nodig is voor onbegrensde rust.

Direct reserveren bij onze boerencamping in Zeeland?

Stel je zeker van je kampeerplaats op onze vriendelijk geprijsde boerencamping en geniet van een fantastische sfeer, gastvrijheid en het heerlijk karakter van onze paarden en pony's. Reserveer nu uw verblijf.

 

Toegankelijkheid

Het Trekpaard is een machtig, sterk, maar vooral rustig dier. Uit ervaring weten wij dat de cadans en het “ritme van de natuur” een super ontspannende werking geeft op de mens. Iedereen kan daar bij ons van meegenieten.

We helpen graag om  personen vanuit een rolstoel op het paard te tillen .Wij zijn in het bezit van een duozadel. Een ervaren ruiter gaat achter op het zadel en ondersteund de gast die voorop zit. Op deze manier kan bijna iedereen genieten van het rijden op een trekpaard.

We willen de paardenmelkerij en onze boerderijcamping zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Hierom hebben wij een invalidentoilet en badkamer op ons bedrijf gerealiseerd. Na overleg kunnen we er voor zorgen dat er een hoog/laag bed in een van de gehuurde tenten wordt geplaatst. Deze voorziening valt binnen de Nederlandse AWBZ en dit wordt dan hierdoor vergoedt.

De Strandjutters zijn gratis beschikbaar/te leen bij camping Hoogduin, camping Welgelegen en strandpaviljoen De Zeemeeuw, strandpaviljoen 't Halve Maentje in Breskens en de Strandganger in Nieuwvliet-Bad. 

Bij een aantal strandpaviljoens is het ook mogelijk om met de auto tot aan het paviljoen te rijden, zoals bv. de Zeemeeuw. Er kan een paaltje staan, maar bij navraag in het paviljoen, willen ze het paaltje best weghalen, zodat de mindervaliden tot aan/op het strand kunnen komen. 

 


  • De Badkoerier informeert over evenementen en uitjes in de regio, ook op de camping is het blad verkrijgbaar.

    Lees meer op de website

  • Met de ZeelandPas krijg je voordelen bij attracties, musea, horeca en andere belevenissen. De ZeelandPas is bij ons verkrijgbaar voor slechts 4 euro.

    Lees meer op de website