Trekpaardenwereld

 

Op de rug van een trekpaard een fijne rit door het Zeeuwse landschap maken is een bijzondere belevenis.

Het is mogelijk voor onze campinggasten om op een van onze trekpaarden onder begeleiding in de paddock te rijden of een privé les te nemen. Voor een ervaren ruiter bieden we de mogelijkheid om samen met een begeleider in een groep een buitenrit in te plannen.

Wanneer u hier bent met uw eigen paard of paard en koets dan is het mogelijk uw eigen route in te plannen, kijk alvast op de site van Paardentoerisme Zeeland. Hier vindt u een netwerk van routes met rust en knooppunten waar u met uw paard/koets van harte welkom bent.

Zeeuwse trekpaarden zijn paarden met een rustig karakter, waar je heerlijke ritten op kunt maken, van rustig stappen tot vluchtig draven en als je wilt in indrukwekkende galop. Naar uw wensen en kunnen.

Duur ca. 2 uur inclusief samen in en uit spannen

Ruiterbewijs gewenst (niet verplicht)

Ervaring vereist

Altijd met begeleiding

Tarieven: 

Buitenrit (2 uur) € 30,00 per persoon, inclusief gebruik van een airbagvest (€ 15,00 borgsom), laarzen en cap. Een buitenrit maken kan enkel met voldoende rijervaring. Voor het maken van een buitenrit is het niet enkel de ervaring die telt, bij kinderen is het van belang dat ze fysiek groot genoeg zijn om goede hulp aan het paard te kunnen geven.

1 uur privé les trekpaard € 26,00

 

 


  • Volg ons op de sociale media kanalen!