Trekpaardenwereld

 

 

Een unieke boerderij beleving met voor de liefhebbers, heel veel pony en paardenplezier ,10 autominuten van het Strand , Nieuwe sanitair en graits WIFI .

Elke morgen bakken wij verse broodjes voor u . ook is er een gezellige ontvangstruimte, Ruime plaatsen en binnenspeelplaats. de kampeer plaatsen zijn zeer ruim en voorzien van min. 10 amp.

Zelf geen tent of caravan , ook dan kunt u bij ons op de camping terecht. u heeft keuze uit . de safari tenten, met hierin een compleet ingerichte keuken, koelkast en gasfornuis , slaapkamers met goede bedden, een living met lounchebank , en een ingericht terras ,  u maakt hierbij gebruik van het algemeen sanitair van de camping , deze combinatie is echt de sfeer van het echte kamperen , de vogels die u s'morgens hoort , de schaduwen van de blaadjes op het tent doek etc. maar wel in een lekker bed en genoeg leefruimte ook bij minder weer.  kiest u voor de Glamping houses dan heeft u een echt chalet , compleet met badkamer , ingerichte keuken , living , ingericht terras , en tv. Hier heeft u alle gemakken van een huisje  maar zodra je buiten stap het echte camping gevoel.  Bij alle verhuur accommodaties kunt u ook het ontbijt apart mee bestellen . ook zijn er voor de kortere verblijven 2 nieuwe B&B kamers  beschikbaar, deze kamers hebben een eigen toilet , voor de douche maakt u gebruik van het  sanitair van de camping. Op de kamers kunt u koffie/zetten en er is tv.

 

Stel je zeker van je plaats op onze vriendelijk geprijsde camping en geniet van een fantastische sfeer , gastvrijheid en het heerlijk karakter van onze paarden en pony's

 

Ook voor de ultieme rust trekt u naar Zeeuws-Vlaanderen. De bijzondere natuurgebieden zijn gevarieerd en bieden unieke flora en fauna. Geen treinen en geen snelwegen, en toch goed bereikbaar en nagenoeg filevrij. Dit zijn de ruimte en de omgeving die nodig zijn voor onbegrensde rust.

 


  • De Badkoerier informeert over evenementen en uitjes in de regio, ook op de camping is het blad verkrijgbaar.

    Lees meer op de website

  • Met de ZeelandPas krijg je voordelen bij attracties, musea, horeca en andere belevenissen. De ZeelandPas is bij ons verkrijgbaar voor slechts 4 euro.

    Lees meer op de website