Trekpaardenwereld

 
  •  Paardrijden & Ponyrijden
  •  Camping met ruimte
  •  Gezellige sfeer

Een fantastisch verblijf op luxe camping met paarden

Camping de Paardenwei is een echte paardencamping waar je terecht kunt voor heel veel activiteiten met paarden. Paardrijden door het Zeeuwse landschap, pony’s verzorgen of een rit maken met paard en wagen: het kan hier allemaal. Ook kan je je eigen paard meenemen naar de camping. Onze camping heeft ruime staplaatsen en diverse luxe accommodaties om in te verblijven. Oftewel: op onze camping vind je alles voor een heerlijke vakantie met heel veel paarden en plezier!

Reserveer een campingplaats Reserveer B&B

Een camping met luxe accommodaties én ruimte voor je eigen paard of paarden

Onze camping heeft 50 ruime staplaatsen waar je met tent, caravan en camper terecht kunt. Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom en gratis wifi. Door ons moderne sanitaire gebouw heb je altijd toegang tot schone toiletten en douches. Wil je graag meer luxe? Huur dan een luxe tent of glamping house. Dan ben je van alle gemakken voorzien en ervaar je toch de charme van kamperen. Maar uiteraard begrijpen wij dat je tijdens je vakantie je eigen lieve paard, of paarden, niet wil missen. Daarom kan je hem, haar of hen meenemen naar onze camping. In onze wei is er ruimte genoeg. Je kan je paard ook onderbrengen in een van onze containerstallen, maar de beschikbaarheid hiervan is beperkt. Reserveer dus op tijd!

Een paardencamping met een divers aanbod van paarden activiteiten

Ben je een echte paardenfan? Vier dan je vakantie op onze paardencamping! Wij bieden allerlei leuke paarden activiteiten aan, zoals:

  • Rijden op een trekpaard
  • Workshop trekpaard mennen
  • Een tocht maken met paard en wagen

Boek snel je verblijf bij onze paardencamping

Wil je vakantievieren op een camping met uitstekende faciliteiten en heel veel tijd doorbrengen met paarden? Reserveer dan online snel en eenvoudig een staplaats of luxe accommodatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon 0117 - 455 497 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk ook eens

Glamping Zeeland | Huisje Zeeland | Kindercamping Zeeland

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Neem dan contact met ons op!