Trekpaardenwereld

 
  •  Paardrijden & Ponyrijden
  •  Camping met ruimte
  •  Gezellige sfeer

Leuke en gemoedelijke kindercamping in Zeeland

Ben je op zoek naar een leuke kindercamping in Zeeland? Kom dan naar Camping de Paardenwei in Zeeuws-Vlaanderen! Op onze camping vermaken kinderen zich altijd. Paardrijden, trampolinespringen, spelen in de zandbak of ravotten op het nabijgelegen strand: bij ons kan het allemaal. Door onze vele speelfaciliteiten en gemoedelijke sfeer, behoren wij tot de meest kindvriendelijke campings van Zeeland. Wij hebben voorzieningen voor baby’s, kinderen en mindervaliden, waardoor de hele familie bij ons een heerlijke vakantie beleeft.

Reserveer een campingplaats Reserveer B&B

Kindercamping in Zeeland: spelen, paarden en natuur

In Zeeland zijn meerdere kindvriendelijke campings te vinden, maar wij onderscheiden ons door het ruime speelaanbod en vooral de activiteiten met paarden. Op onze camping kunnen kinderen de hele dag spelen en kan je zelf helemaal tot rust komen in de natuurlijke omgeving. Hoe wij de kinderen vermaken? Nou, ze kunnen paardrijden en helpen met pony’s verzorgen. Ook hebben wij diverse speelfaciliteiten, zoals: trampolines, skelters, een zandbak en een boomhut. Het strand is met de auto slechts 10 minuten rijden. En mocht het weer tegenzitten, dan kunnen de kinderen zich lekker uitleven in onze speelschuur.

Kindvriendelijke camping met uitstekende voorzieningen

Onze camping heeft 50 ruime staplaatsten, waar je terecht kunt met je eigen tent, camper of caravan. Ons moderne sanitaire gebouw is voorzien van douches, toiletten, seniortoiletten en een aparte babybadkamer. En wil je op je gemak de kleintjes douchen? Dan kan je terecht in onze familiebadkamer. Deze is ook voorzien van douchestoel en daardoor ideaal voor mindervalide bezoekers. Wil je nog meer luxe en privacy? Dan kan je bij ons een glamping house of tent huren. Deze zijn voorzien van keuken, badkamer, ruime zithoek en comfortabele slaapkamers. Zo ervaart de hele familie de gezelligheid van een kindercamping in Zeeland, maar heeft niemand heimwee naar de gemakken van thuis.

Boek snel bij de top van de kindvriendelijke campings

Op onze kindercamping beleven kinderen de tijd van hun leven, terwijl hun ouders of verzorgers lekker bijkomen in de natuur van Zeeland. Dat wil je toch niet missen? Boek daarom nu snel een verblijf en ervaar zelf waarom wij tot de beste kindvriendelijke campings van de provincie behoren. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 0117 - 455 497 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen je graag en hopen je spoedig te verwelkomen op onze gezellige kindercamping.

Bekijk ook eens

Natuurcamping Zeeland | Pony camping | Boerencamping

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Neem dan contact met ons op!