Trekpaardenwereld

 

Cosmetica Tarieven

Allround crème        50 ml        €26,95

Rescue crème          50 ml        €34,95

Shampoo                100 ml       €14,50

Spiergel                  50 ml         €14,50

Spiergel                  100 ml       €23,50

Masker                    50 ml        €17.50

Bodymilk                 50 ml        €14,95

Bodymilk                 100 ml       €24,50

Handcrème              50 ml        €13,50

Handcrème              100 ml       €24,50

Voetcrème                50 ml       €34,95

Paardenmelk                            €75,00

(kuur 36 zakjes)

 

Onze cosmetica-producten zijn te bestellen via de mail of de telefoon.

Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-58756299

 

Zuiver zeeuws

De zuiver Zeeuwse producten zijn op basis van zuivere paardenmelk. Paardenmelk staat al eeuwenlang in diverse culturen bekend om zijn zuiverende en balancerende werking. Paardenmelk bevat vele hoogwaardige bouwstoffen en heeft een normaliserende en zuiverende werking en een positief effect op de huid.

De werking van de zuivere paardenmelk wordt ondersteund door een combinatie van unieke kruiden.

 

 

Kruiden

Onze producten bevatten natuurlijke kruiden, elk met hun unieke samenstelling en werking:

  • Haver (avena sativa) heeft in de kruidenwereld dezelfde werking als paardenmelk. Het kalmeert de huis en helpt de huis herstellen. Het verzorgt de droge en gevoelige huid.
  • Vers tarwegras (triticum aestivum) is vitaliserend, ontgiftend en energie opwekkend. Het bevat hoge doseringen vitaminen, mineralen, enzymen en antioxidanten.
  • Druivenpit en -schil (vitis vinifera) bevat veel antioxidanten. Antioxidanten beschermen de huid en vertragen de veroudering van cellen.

 

Zuiver

Deze producten zijn zuiver Zeeuws. De kracht van alle ingrediënten ligt in de pure rijkdom van de Zeeuwse bodem. Het is een samenwerking tussen zuivere paardenmelk en pure biologisch geteelde kruiden. Deze producten laten uw lichaam de weldaad en zuiverende werking van Zeeuwse bodem ondervinden.

 

Zeeuws

De producten zijn ontwikkeld door twee gepassioneerde Zeeuwen die de krachten van flora en fauna in al hun glorie weten samen te brengen. Ze hebben een hart voor het Zeeuwse land met zijn zilte luchten en rijke bodem. Deze krachtige samenwerking creëert een mooi product die de huid diep zuivert, balanceert, stimuleert en verzorgt.

 

Deze producten zijn samengesteld met 100% natuurlijke ingrediënten van zuiver Zeeuwse bodem. De paarden worden in de zomer gemolken. Het hele zomerseizoen staan ze buiten en eten puur gras en gerst van Zeeuwse bodem. De kruiden worden biologisch geteeld op het Zeeuwse land en handmatig verwerkt. De producten zijn dierproefvrij.


  • Volg ons op de sociale media kanalen!